۱۳۹۵/۰۲/۰۵ - ۲۰:۱۶
هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال/

شکست تراکتورسازی ‌در مشهد/شانس به نیمکت سیاه‌جامگان برگشت/‌خداحافظی قلعه‌نویی ‌با جام‌

تیم سیاه جامگان امروز توانست با نتیجه دو بر یک تراکتور سازی تبریز را شکست دهد و با یک پله صعود امیدواری را به نیمکت سیاه جامگان برگرداند.

شکست تراکتورسازی ‌در مشهد/شانس به نیمکت سیاه‌جامگان برگشت/‌خداحافظی قلعه‌نویی ‌با جام‌

به گزارش سراج24،دیدار دو تیم سیاه‌جامگان و تراکتورسازی تبریز در ورزشگاه ثامن مشهد از بازی‌های هفته بیست و هفتم لیگ برتر فوتبال ایران با برتری1-2 تیم سیاه جامگان به پایان رسید.

تراکتور در نیمه اول و در دقیقه 33 با خطای میثم حسینی، توانست با تک گل محمد ایرانپوریان بازی را در دست بگیرد و بازیکنان قلعه‌نویی نیمه اول را با برد به رختکن رفتند اما در نیمه دوم تیم سیاه جامگان در دقیقه 73صاحب  موقعیت پنالتی شد اما میثم حسینی این پنالتی را به تیر دروازه زد.

البته این آخرین موقعیت تیم سیاه جامگان نبود و همین بدشانسی در پنالتی سبب شد تا سیاه جامگان از موقعیت‌های خود بهتر استفاده کند و در دقیقه 82حسین زامهران گل تساوی تیمش را به ثمر رساند و در دقیقه 91 روی یک ضد حمله نقی زاده آذری موفق شد گل دوم سیاه جامگان را به ثمر برساندو به بدشانسی‌های تیم سیاه جامگان پایان بدهد.

با این نتیجه سیاه جامگان با 24 امتیازبه رده چهاردهم صعود کرد و تراکتور هم با 42 امتیاز موقتا در رده چهارم ماند اما فاصله 8 امتیازی با صدر جدول ا حدودی ژنرال و بازیکنانش را از جمع مدعیان قهرمانی خارج کرد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۷